BEIAARDKLANKEN OP DE FLORIADE

Stichting Carillons Almere brengt muziek naar het Floriade terrein

Almere is een jonge stad met drie stadskernen met een beiaard erin. Op de Floriade in Almere mag beiaardmuziek dan ook zeker niet ontbreken! Wij organiseren 6 dagen vol beiaardmuziek op de Floriade. Elke van deze dagen zal een beiaardier met een reizende beiaard het Floriade terrein oprijden en met klokkenklanken de Floriade opvrolijken.

Hopelijk tot ziens!

Voor de laatste puntjes op de I zijn we dankbaar met elke donatie op onze gofundme: https://gofund.me/77b68613

Beiaarddagen op de Floriade

• Jan Verheyen &  Cedric Honings, beiaard en gitaar op de Floriade
    12 jun. 10:00 – 19:00
    Floriade Terrein knooppunt 14, Archerpad 6, 1324 ZZ Almere, Netherlands
    Met zijn toerbeiaard zet beiaardier Jan Verheyen de beiaard in beweging. Letterlijk en figuurlijk door de vernieuwende projecten waar hij deel aan neemt. Op de Floriade zal hij samenspelen met Cedric Honings, gitarist. Klokken en gitaar: guitarillon!
  • Boudewijn Zwart met Lydia Zwart, beiaard met poppen 8 en 22 juli
    08 jul. 10:00 – 19:00
    Floriadeterrein Knooppunt 14, Archerpad 6, 1324 ZZ Almere, Netherlands
    Op 8 en 22 juli komen Boudewijn en Lydia Zwart het Floriadeterrein opfleuren met beiaardmuziek en buikspreekpoppen!
  • Frank Steijns, Beiaard met zang en orkest
    vr 12 aug.
    Floriadeterrein knooppunt 14
    12 aug. 10:00 – 19:00 CEST
    Floriadeterrein knooppunt 14, Archerpad 6, 1324 ZZ Almere, Netherlands
    Frank Steijns is stadsbeiaardier van Maastricht, Weert en Heerlen. Hij speelt ook viool in het Johann Strauss Orkest van André Rieu en op 12 augustus komt hij met zijn mobiele carillon en zangers Madieke Marjon de Floriade opluisteren.
  • Martien van der Knijff  met Sarina Brouwer op saxofoon (laatste in deze serie)
    27 aug. 19:00
    Floriadeterrein knooppunt 14, Archerpad 6, 1324 ZZ Almere, Netherlands
    Martien van der Knijff opende onze Floriade concertreeks en zal deze ook afsluiten! Vandaag met Sarina Brouwer op saxofoon!
  • Martien van der Knijff, Beiaard en Cello op de Floriade
    za 14 mei
    Floriade terrein knooppunt 14
    14 mei 10:00 – 19:00
    Floriade terrein knooppunt 14, Archerpad 6, 1324 ZZ Almere, Netherlands
    Martien van de Knijff bijt de spits af met zijn concertcarillon! Het concertcarillon brengt muziek vanaf de middeleeuwen tot aan heden en van Bach tot aan The Beatles. Ook zal er samenspel te horen zijn tussen beiaard en cello.